15 46.537186 24.5556613 https://www.mossai.ro arrow 1 arrow 1 1 Mesajul a fost trimis. Mulţumim. Problemă. Încearcă mai târziu. NEW HOT SALE cookie-true 250

Servicii

Servicii

La MOSSAI – a touch of harmony ne place să ne punem imaginaţia la contribuţie şi să îţi personalizăm interiorul într-o manieră inedită, cu elemente naturale, durabile, verzi ce surprind esenţa naturii. Indiferent de dorinţele şi viziunile arhitectonice şi decorative pe care le ai, noi ţi le împărtăşim cu drag şi le explorăm împreună potenţialul. De aceea, oferta noastră de produse este foarte mare şi variată, astfel încât ne putem mula după dorinţele tale.

Spre exemplu, îţi putem oferi:

  • Logo-uri personalizate
  • Tablouri
  • Litere, semne, indicatoare etc. din licheni
  • Obiecte de decor multicolore
  • Sfere și alte forme 3D
  • Panouri fixe şi mobile

Produsele la comandă sunt realizate din licheni şi muşchi decorativi de calitate excepţională, care au fost conservaţi în perfectă stare. Culorile din care poţi alege sunt şi ele numeroase, permiţând realizarea diferitelor combinaţii. Dar, ce ne place noua cel mai mult la MOSSAI – a touch of harmony este că nu ne limităm doar la utilizarea lichenilor şi a muşchilor, ci le combinăm cu succes cu scoarţa de copac, pietre, minerale, pietre semipreţioase. Aproape orice material se poate combina cu acestea două, fie că vorbim despre panouri eco, MDF, oţel, ceramică şi nu numai.

Personalizarea nu are limite, mai ales că în jurul clientului şi al designer-ului mai mereu se creează poveşti pline de inspiraţie care culminează cu realizarea unor obiecte unice, cu rolul de a scoate orice încăpere din anonimat. Cu drag oferim proiecte personalizate, simulare fotorealistică, execuţie la cheie, transport şi montaj. Pentru că ne dorim ca această colaborare să se transforme într-o experienţă completă, în care grija execuţiei şi a rezultatului final să nu existe.
Evitând unele neajunsuri ale plantelor vii, lichenii şi muşchii decorativi nu numai că nu se usucă, dar nu îşi pierd nici culorile vibrante dacă nivelul de umiditate din interior este cel corespunzător, respectiv nu degajă alergeni.

Prin serviciile noastre complete, te poţi bucura de o parte din natură atât în casă cât şi la birou, în cadrul hotelurilor, instituţiilor, restaurantelor şi nu numai, sub formă de pereţi drapaţi, panouri fixe sau mobile, tablouri vegetale, forme dintre cele mai complexe sau sfere decorative.
Pentru oferirea celor mai bune servicii, urmărim mereu câţiva paşi în acest proces:

Consultanţă

În vederea realizării unui perete vegetal sau a unor decoraţiuni mai ample şi de dimensiuni mai mari, primul pas este vizitarea locaţiei în care se doreşte amenajarea acestora. Pe parcursul întregului proces, comunicarea cu beneficiarul lucrării este esenţială pentru a ne putea bucura împreună de cele mai frumoase realizări.
Acest prim pas este extrem de important deoarece permite specialiştilor noştri să analizeze mediul în care acesta urmează să fie montat, ţinând cont de temperatură, umiditate, lumină dar şi de alţi factori care pot influenţa peretele vegetal.
Urmează realizarea măsurătorilor exacte şi a planului de design.

Design

După ce am trecut de această etapă, se trece la schiţarea designului şi se aleg împreună cu beneficiarul modelele preferate, culorile, forma şi nu numai, ţinând cont bineînţeles de criteriile estetice.

Montaj

Ultimul pas constă în montajul propriu-zis. O întreagă echipă MOSSAI – a touch of harmony îţi stă la dispoziţie pentru ca acest lucru să se realizeze cât mai repede şi corect.
Durata variază în funcţie de dimensiunile și complexitatea lucrării.
Pentru întrebări suplimentare te aşteptăm să ne contactezi!

Mă interesează

Previzualizare


VEZI PRODUSUL

Cere mai multe informaţii

Datele mele