15 46.537186 24.5556613 https://www.mossai.ro arrow 1 arrow 1 1 Mesajul a fost trimis. Mulţumim. Problemă. Încearcă mai târziu. NEW HOT SALE shop cookie-true 250

Gama de produse

Showing all 11 results

 • 3-sigla-logo-tablou-pereti-decor-muschisigla logo albina apicultura miere
  2119
  Mă interesează
  Detalii
  2119

  Mossai Play

  Folosește-ţi creativitatea pentru nenumărate combinaţii de culori, ansambluri și dimensiuni de panouri cu mușchi în formă hexagonală.

  Se pot realiza la diferite dimensiuni, cu diferite rame.

  Vezi aici câteva produse aflate pe stoc, cu latura de 15 cm

  2119
  Mă interesează
  Detalii
  2119
 • Panouri fixe și mobilePanouri fixe din licheni pentru birou
  870
  Mă interesează
  Detalii
  870

  Panouri fixe și mobile

  11,00 lei

  Cum ar fi dacă ţi-am spune că la MOSSAI – a touch of harmony îţi putem decora interiorul cu licheni şi muşchi decorativi care nu numai că arată senzaţional dar îţi şi îmbunătăţesc climatul şi pot avea un impact benefic asupra stării tale de spirit?

  Ei bine, s-a demonstrat că panourile decorative acoperite cu licheni (Reindeer moss), a căror denumire în latină este Cladonia Stellaris, îmbunătăţesc calitatea vieţii prin crearea unui mediu mai sănătos. Aceste panouri mai au şi alte atuuri, printre care putem menţiona faptul că antifonează foarte bine, reducând simţitor zgomotul, asigurând astfel o atmosferă relaxantă şi plăcută în orice cameră. Designuri unice, culori diferite şi dimensiuni potrivite pentru orice spaţiu, fac din aceste panouri 3D o piesă de rezistenţă, naturală şi în concordanţă cu natura.

  Graţie procesului complex de conservare sunt 100% naturali şi nu necesită apă sau îngrijiri suplimentare. Cât de minunat poate fi să ai propria ta gradină verticală, la interior, şi să nu fii nevoit să depui nici cel mai mic efort pentru ca ea să arate perfect, exact ca în prima zi?
  În plus, acest lucru înseamnă că nu presupune nici costuri suplimentare.

  Te-ai gândit să schimbi atmosfera casei tale dar fără să foloseşti vopseaua lavabilă? Ce ţi-ai dori? Un panou natural, în culori vii, sau de un verde intens care să te ducă cu gândul la pădurile nordice?

  Gama largă de culori îţi permite să visezi cu ochii deschişi oricât îţi doreşti, pentru că acestea variază de la galben solar, luminos până la violet şi albastru intens. Fiecare dintre ele arată extraordinar pe suprafeţe mari, fie că sunt utilizate singure sau în combinaţii complexe.

  Pentru iubitorii artei moderne, aceste panouri decorative, “verzi”, naturale, realizate din licheni şi muşchi trataţi special ca să dureze ani întregi sunt o opţiune perfectă, mai ales dacă îşi doresc obiecte care să devină piesele centrale din spaţiul lor preferat.

  870
  Mă interesează
  Detalii
  870
 • Panouri fixe și mobile
  1581
  Mă interesează
  Detalii
  1581

  Panouri flexibile

  1,00 lei

  Aşa cum le spune şi numele, aceste panouri sunt extrem de flexibile, permiţând clienţilor să le aplice pe suprafeţe diferite, realizând astfel designuri unice, sferice, curbate sau drepte.
  Sunt extrem de uşor de utilizat şi de asamblat încât clienţii îşi pot pune imaginaţia la lucru pentru a realiza nişte obiecte cu adevărat încântătoare.

  La fel ca lichenii şi muşchii decorativi aplicaţi pe panouri de MDF, acestea se bucura de aceleaşi proprietăţi şi beneficii multiple.
  Aplicate pe pereţi, panourile flexibile oferă o nouă dimensiune, impresionantă spaţiilor interioare publice sau private.
  Produsul finit este realizat manual din licheni şi muşchi decorativi, conservaţi şi coloraţi.
  Acest gen de panouri au o greutate redusă, sunt uşor de instalat, chiar şi pe suprafeţe mari şi reprezintă un bun indicator al umezelii din spaţiul în care sunt amplasate.

  Datorită faptului că nu sunt rigizi, acesta se poate instala cu uşurinţă pe suprafeţe mai pretenţioase sau chiar curbate, pe tavan, permiţând sistemelor de iluminat şi cablurilor să fie utilizate fără nicio problemă.
  Draparea cu licheni este o metodă uşoară de a realiza designuri ce vorbesc de la sine, cu adevărat spectaculoase.

  Pentru că ne plac lucrurile deosebite, speciale, făcute cu pasiune şi dragoste pentru natură, la MOSSAI – a touch of harmony ne încurajăm clienţii să îşi dea frâu liber imaginaţiei şi să îşi pună amprenta în spaţiul lor personal. Doar aşa acel spaţiu va deveni cu adevărat al lor şi personalitatea sa se va reflecta în decorul realizat.

  Flexibilitatea şi celelalte proprietăţi deosebite a acestor panouri 100% naturale şi ecologice, non-toxice, oferă oricui posibilitatea să realizeze adevărate opere de artă inspirate din natură.

  1581
  Mă interesează
  Detalii
  1581
 • wall-art-licheni-tablou
  1587
  Mă interesează
  Detalii
  1587

  Tablouri naturale mono- şi multicolore

  1,00 lei

  Unul din lucrurile pe care le iubim la munca noastră este tocmai procesul de creaţie. Este cel care ne permite să visăm şi să recreem natura în spaţii închise, după propria noastră viziune. De aceea, realizarea tablourilor din muşchi şi licheni decorativi reprezintă o muncă laborioasă dar foarte frumoasă, care ne permite să facem o mulţime de combinaţii în funcţie de ceea ce simţim, de ceea ce ne transmite spaţiul în care urmează aceştia să-şi găsească locul permanent sau de ceea ce-şi doreşte clientul.

  Încercăm pe cât se poate să ne familiarizăm cu cei care ne solicita serviciile pentru a înţelege mai bine ce i se potriveşte: lucrări mai simple sau mai complexe, combinaţii în culori pale sau dimpotrivă… vibrante. Ceea ce clientul ne transmite nouă, încercăm să reproducem şi noi în fiecare lucrare. Cel mai important este ca între client şi opera să se realizeze o sinergie, o legătură frumoasă. Căci aceste tablouri au o viaţă îndelungată, rezistând perfect în condiţii de umiditate indicate, şi până la 15 ani. Vorbim aşadar de relaţii pe termen lung şi potrivirea dintre om şi tablou devine esenţială.

  Orice element de decor spune de fapt povestea celui care l-a achiziţionat.

  La MOSSAI – a touch of harmony încercăm să restabilim şi o legătură între natură şi oameni, pentru ca aceştia din urmă să nu uite de tot ceea ce aceasta are de oferit.
  Pentru că procesul de creaţie nu cunoaşte limite, îţi punem la dispoziţie o gamă largă de culori pentru licheni şi muşchi decorativi şi rame, care urmează să fie transformate în obiecte unice şi originale.

  1587
  Mă interesează
  Detalii
  1587
 • logo-licheni-litera
  1592
  Mă interesează
  Detalii
  1592

  Logo-uri, litere, semne, indicatoare etc. din licheni

  1,00 lei

  Atunci când business-ul tău s-a născut, cu siguranţă ţi-ai dorit să transmită o poveste, o stare, inspiraţie sau să aibe un impact asupra celor care interacţionează cu el. Încă de la început ai îndrăznit să fii diferit, să abordezi altfel problemele, succesele şi identitatea companiei.

  Ai pus accentul pe unicitate şi ai sperat la un loc special în mintea clienţilor sau a potenţialilor clienţi. Consolidează-ţi brandul şi imaginea business-ului adoptând elemente diferite!

  Dorim să îţi oferim şi alte alternative la logo-urile clasice. Îţi propunem un nume încrustat cu elemente vii, 100% natural, prietenos cu mediul înconjurător, format din licheni şi muşchi decorativi.

  Fiind plante conservate natural, acestea nu au nevoie de întreţinere, retuşare, tudere, udare sau prea multă lumină.

  Clienţilor, vizitatorilor şi angajaţilor tăi le vor rămâne întotdeauna în gând identitatea ta. Mulţumită logo-urilor noastre personalizate, putem să îţi îmbunătăţim imaginea în rândul clienţilor. Toate creaţiile noastre sunt realizate manual de către echipa noastră foarte talentată. Încearcă şi tu!

  Care sunt beneficiile unui logo realizat din muşchi şi licheni?

  Sunt 100% naturali
  Sunt uşor de observat şi de reţinut
  Sunt asamblate manual

  Acum este momentul ca afacerea ta să transmită un nou mesaj!

  Tot ce avem nevoie este să ne menţionezi designul dorit şi anumite detalii pe care le consideri importante în procesul nostru de creaţie precum fontul dorit, dimensiunea acestuia, inserţia unei imagini, culorile. După aceea, ne ocupăm noi de restul, inclusiv de montarea acestuia în locul dorit.

  În seama ta rămâne doar dezvoltarea afacerii!

  1592
  Mă interesează
  Detalii
  1592
 • mossai-muschi-glob-decor
  1598
  Mă interesează
  Detalii
  1598

  Mossai 3D

  1,00 lei

  Pe lângă panourile vegetale, grădinile verticale, logo-urile personalizate şi tablourile din licheni, serviciile noastre acoperă şi forme 3D, iar aici putem menţiona insulele şi sferele colorate.

  INSULE COLORATE

  Acestea sunt nişte produse dinamice care accentuează designul interior al unui perete sau mese. Inspiraţia pentru acest model a fost un arhipeleag. Insulele sunt disponibile în trei dimensiuni şi au forme diferite.
  Mănunchiurile de licheni şi muşchi decorativi conservaţi vor deveni piesele centrale ale oricărei încăperi.
  De reţinut este faptul că ei nu mai cresc, nu necesită tundere şi sunt rezistenţi la foc.
  Se pot realiza cu uşurinţă diferite design-uri şi combinaţii de forme şi culori pentru un interior spectaculos.

  SFERE

  Cine spune că elementele de decor stau doar pe pereţi sau pe masă? Sferele decorative dau un aspect deosebit oricărei încăperi. Sunt create special pentru a atrage atenţia asupra lor şi oferă un aspect special părţii superioare a camerei.
  Ele sunt disponibile în diferite dimensiuni şi culori, sunt uşoare şi pot fi agăţate de tavan.
  Folosite în grup, agăţate pe diferite niveluri de tavan, vor conferi spaţiului un aspect unic, nonconformist şi modern.
  Sferele sunt realizate manual, din licheni colorate şi conservate. Lichenii şi muşchii ce stau la baza acestui produs nu necesită întreţinere, aceasta reprezentând un avantaj major.

  Pot fi aşezate cu succes în boluri mari sau direct pe măsuţa de cafea, individual sau grupate pentru efecte spectaculoase. Textura şi forma unică a acestor produse oferă o nouă dimensiune interiorului tău, invitându-te parcă să le atingi, să le simţi.
  Este o modalitate inedită de a aduce un strop de natură în casa ta, bucurându-te vreme îndelungată de frumuseţea lor deosebită, stabilind o legătură cu pădurile din care au fost culese cu grijă, respect şi pricepere.

  1598
  Mă interesează
  Detalii
  1598
 • glob-suspendat-decoratiuni-colorate
  1602
  Mă interesează
  Detalii
  1602

  Mossai aerial

  1,00 lei

  Mănunchiurile de licheni şi muşchi decorativi conservaţi vor deveni piesele centrale ale oricărei încăperi.
  De reţinut este faptul că ei nu mai cresc, nu necesită tundere şi sunt rezistenţi la foc.
  Se pot realiza cu uşurinţă diferite design-uri şi combinaţii de forme şi culori pentru un interior spectaculos.

  SFERE

  Cine spune că elementele de decor stau doar pe pereţi sau pe masă? Sferele decorative dau un aspect deosebit oricărei încăperi. Sunt create special pentru a atrage atenţia asupra lor şi oferă un aspect special părţii superioare a camerei.
  Ele sunt disponibile în diferite dimensiuni şi culori, sunt uşoare şi pot fi agăţate de tavan.
  Folosite în grup, agăţate pe diferite niveluri de tavan, vor conferi spaţiului un aspect unic, nonconformist şi modern.
  Sferele sunt realizate manual, din licheni colorate şi conservate. Lichenii şi muşchii ce stau la baza acestui produs nu necesită întreţinere, aceasta reprezentând un avantaj major.

  Pot fi aşezate cu succes în boluri mari sau direct pe măsuţa de cafea, individual sau grupate pentru efecte spectaculoase. Textura şi forma unică a acestor produse oferă o nouă dimensiune interiorului tău, invitându-te parcă să le atingi, să le simţi.
  Este o modalitate inedită de a aduce un strop de natură în casa ta, bucurându-te vreme îndelungată de frumuseţea lor deosebită, stabilind o legătură cu pădurile din care au fost culese cu grijă, respect şi pricepere.

  1602
  Mă interesează
  Detalii
  1602
 • textura-design-cabinet-avocat
  1603
  Mă interesează
  Detalii
  1603

  Mossai wall art

  1,00 lei

  Pentru iubitorii artei moderne, aceste panouri decorative, „verzi”, naturale, realizate din licheni şi muşchi trataţi special ca să dureze ani întregi sunt o opţiune perfectă, mai ales dacă îşi doresc obiecte care să devină piesele centrale din spaţiul lor preferat.

  Pentru că ne plac lucrurile deosebite, speciale, făcute cu pasiune şi dragoste pentru natură, la MOSSAI – a touch of harmony ne încurajăm clienţii să îşi dea frâu liber imaginaţiei şi să îşi pună amprenta în spaţiul lor personal. Doar aşa acel spaţiu va deveni cu adevărat al lor şi personalitatea sa se va reflecta în decorul realizat.

  Dar, ce ne place noua cel mai mult la MOSSAI – a touch of harmony este că nu ne limităm doar la utilizarea lichenilor şi a muşchilor, ci le combinăm cu succes cu scoarţa de copac, pietre, minerale, pietre semipreţioase. Aproape orice material se poate combina cu acestea două, fie că vorbim despre panouri eco, MDF, oţel, ceramică şi nu numai.
  Personalizarea nu are limite, mai ales că în jurul clientului şi al designer-ului mai mereu se creează poveşti pline de inspiraţie care culminează cu realizarea unor obiecte unice, cu rolul de a scoate orice încăpere din anonimat.

  1603
  Mă interesează
  Detalii
  1603
 • sedinte-office-atmosfera
  1624
  Mă interesează
  Detalii
  1624

  Business

  1,00 lei

  Atunci când business-ul tău s-a născut, cu siguranţă ţi-ai dorit să transmită o poveste, o stare, inspiraţie sau să aibe un impact asupra celor care interacţionează cu el. Încă de la început ai îndrăznit să fii diferit, să abordezi altfel problemele, succesele şi identitatea companiei.
  Ai pus accentul pe unicitate şi ai sperat la un loc special în mintea clienţilor sau a potenţialilor clienţi. Consolidează-ţi brandul şi imaginea business-ului adoptând elemente diferite!

  Ei bine, s-a demonstrat că panourile decorative acoperite cu licheni (Reindeer moss), a căror denumire în latină este Cladonia Stellaris, îmbunătăţesc calitatea vieții prin crearea unui mediu mai sănătos. Aceste panouri mai au şi alte atuuri, printre care putem menţiona faptul că antifonează foarte bine, reducând simțitor zgomotul, asigurând astfel o atmosferă relaxantă şi plăcută în orice cameră. Designuri unice, culori diferite şi dimensiuni potrivite pentru orice spaţiu, fac din aceste panouri 3D o piesă de rezistenţă, naturală şi în concordanţă cu natura.

  Graţie procesului complex de conservare sunt 100% naturali şi nu necesită apă sau îngrijiri suplimentare. Cât de minunat poate fi să ai propria ta gradină verticală, la interior, şi să nu fii nevoit să depui nici cel mai mic efort pentru ca ea să arate perfect, exact ca în prima zi?
  În plus, acest lucru înseamnă că nu presupune nici costuri suplimentare.

  1624
  Mă interesează
  Detalii
  1624
 • bucatarie-decor-home-casa
  1625
  Mă interesează
  Detalii
  1625

  Home decor

  1,00 lei

  Te-ai gândit să schimbi atmosfera casei tale dar fără să foloseşti vopseaua lavabilă? Ce ţi-ai dori? Un panou natural, în culori vii, sau de un verde intens care să te ducă cu gândul la pădurile nordice?

  Pentru iubitorii artei moderne, aceste panouri decorative, “verzi”, naturale, realizate din licheni şi muşchi trataţi special ca să dureze ani întregi sunt o opţiune perfectă, mai ales dacă îşi doresc obiecte care să devină piesele centrale din spaţiul lor preferat.

  Pentru că procesul de creaţie nu cunoaşte limite, îţi punem la dispoziţie o gamă largă de culori pentru licheni şi muşchi decorativi şi rame, care urmează să fie transformate în obiecte unice şi originale. Gama largă de culori îţi permite să visezi cu ochii deschişi oricât îţi doreşti, pentru că acestea variază de la galben solar, luminos până la violet şi albastru intens. Fiecare dintre ele arată extraordinar pe suprafeţe mari, fie că sunt utilizate singure sau în combinaţii complexe.

  1625
  Mă interesează
  Detalii
  1625
 • Plastic Bag Stand Up Pouch Zipper Transparent Mock-up Package Empty
  1627
  Mă interesează
  Detalii
  1627

  Materiale DIY

  1,00 lei

  Pentru că ne plac lucrurile deosebite, speciale, făcute cu pasiune şi dragoste pentru natură, la MOSSAI – a touch of harmony ne încurajăm clienţii să îşi dea frâu liber imaginaţiei şi să îşi pună amprenta în spaţiul lor personal. Doar aşa acel spaţiu va deveni cu adevărat al lor şi personalitatea sa se va reflecta în decorul realizat.

  Acum poţi comanda materiale MOSSAI şi pentru proiectele tale DIY. Îţi oferim licheni şi muşchi decorativi de calitate excepţională, 100% naturale şi ecologice, non-toxice, care au fost conservaţi în perfectă stare, şi coloraţi cu substanţe folosite şi în industria alimentară. Culorile din care poţi alege sunt şi ele numeroase, permiţând realizarea diferitelor combinaţii.

  La MOSSAI – a touch of harmony încercăm să restabilim o legătură între natură şi oameni, pentru ca aceştia din urmă să nu uite de tot ceea ce aceasta are de oferit.
  Lichenii nu produc alergeni sau substante iritante, sunt extrem de uşor de utilizat şi de asamblat, şi se pot aplica pe aproape orice suprafaţă. Astfel clienţii îşi pot pune imaginaţia la lucru pentru a realiza nişte obiecte cu adevărat încântătoare.

  Vezi aici preţurile

  1627
  Mă interesează
  Detalii
  1627
Mă interesează

Previzualizare


VEZI PRODUSUL

Cere mai multe informaţii

Datele mele