15 46.537186 24.5556613 https://www.mossai.ro arrow 1 arrow 1 1 Mesajul a fost trimis. Mulţumim. Problemă. Încearcă mai târziu. NEW HOT SALE cookie-true 250

Povestea noastră

Povestea noastră

Bine ai venit în lumea MOSSAI – a touch of harmony unde am descoperit că atunci când pui pasiune în ceea ce faci nu are cum să nu iasă lucruri minunate. Dar şi că cel mai greu proces este acela de a descoperi această pasiune, dragostea pentru ceea ce îţi poate schimba perspectiva asupra vieţii.

Povestea noastră vorbeşte despre iubirea de natură, frumos şi artă şi începe atunci când o profesoară universitară a plecat într-o sesiune ştiinţifică în tundra finlandeză şi a fost absolut fascinată de flora descoperită acolo. Dar ceea ce i-a atras cel mai mult atenţia au fost lichenii, ce reprezentau un conglomerat de frumuseţe şi fragilitate, de care aceasta s-a îndrăgostit iremediabil.

La întoarcerea acasă, a început o documentare temeinică despre viaţa acestor organisme, descoperind lucruri fascinante. Cum ar fi faptul că nu au rădăcini, ele absorbând mineralele din apa de ploaie care curge peste ele. Lichenii nu constituie însă plante unitare ci sunt formaţi din două organisme diferite, o ciupercă şi o algă, care trăiesc în simbioză, exercitând o influenţă reciprocă benefică.
Dat fiind faptul că pot fi găsiţi în habitate diverse, chiar în zone în care de obicei nu creşte nimic altceva, acest lucru ii face extrem de rezistenţi.

Plecând de la multitudinea de date interesante descoperite, aceasta a început să se gândească cum ar putea aduce la interior minunatele plante. Şi, în plus, să le facă să reziste pentru a bucura lumea cât mai mult timp. Cercetările ei au durat câţiva ani iar rezultatele au fost cu adevărat spectaculoase, descoperind o formulă de conservare a lichenilor extrem de bună.

Din dorinţa de a oferi unei bune prietene un cadou cât se poate de original aceasta a lipit pe un placaj de lemn înrămat licheni şi muşchi decorativi, luând astfel naştere primul său tablou vegetal, viu, organic, care avea să lase pe toată lumea mută de uimire.

Au urmat apoi alte cereri de la prieteni şi cunoştinţe pentru diferite obiecte de decor unice. Pasionată de aspectul lichenilor dar şi de arta frumosului, a creat obiect după obiect până când a realizat că numărul comenzilor a crescut semnificativ. Aceştia au fost primii paşi care au condus-o către o afacere, despre care nici măcar nu bănuia la început că se va transforma într-un adevărat succes.

Decizia de a-şi aduce lângă ea oameni care să îi împărtăşească viziunea, la fel de creativi şi pasionaţi de decoraţiuni interioare artistice, realizate manual, în care să surprindă esenţele naturii nu a întârziat mult şi astfel s-a creat o mică echipă de entuziaşti care au contribuit la ceea ce înseamnă astăzi lumea decoraţiunilor vii, a tablourilor cu licheni şi muşchi decorativi, a panourilor fixe sau mobile verzi şi a pereţilor drapaţi.

Ne bucurăm să facem parte din această lume şi suntem aici să te ajutăm în conceperea şi alegerea unor decoraţiuni senzaţionale, cu iz extravagant, natural, deosebite prin aspect, textură, formă şi culoare, fie că doreşti să le inserezi în casa ta, într-un hotel sau cafenea.

La MOSSAI – a touch of harmony am avut de la început două elemente extrem de importante de partea noastră care ne-au ajutat să dezvoltăm business-ul: natura şi imaginaţia bogată.

Am crescut şi am devenit astăzi o echipă solidă, cu mâini dibace şi suflet creativ. Produsele noastre par a fi îmbrăţişate de natura ce emană energie pură, lăsându-ţi sentimentul că în spaţiul preferat s-a descoperit armonia perfectă între obiectele de decor şi stilul fiecăruia.

Mă interesează

Previzualizare


VEZI PRODUSUL

Cere mai multe informaţii

Datele mele